Polisin evine giren hırsız dehşet saçtı: 1 polis memuru ağır yaralı

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 29 Mart 2008 18:15, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Diyarbakır'da evine giren hırsızları yakalamaya çalışan polis ve bina kapıcısı aldıkları darbelerle yaralandı. Hırsızlardan biri yakalanırken, 2'si kaçtı. Üniversite hastanesine kaldırılan polis memuru Zekeriya Çat'ın durumunun ağır olduğu öğrenildi.

Edinilen bilgiye göre, Diyarbakır'ın Bağlar İlçesi Selahattin Eyyubi Mahallesi Bayındırlık Caddesi üzerindeki Şahin Apartmanı'nda oturan polis memurunun evine 3 hırsız girmek istedi.

Polis memuru Zekeriya Çat, evinin kapısını zorlayan hırsızları kovalamaya başladı. Bu arada bina kapıcısı yardıma gelince hırsızlar arada kaldı.

Kaçmak isteyen hırsızlar polis memuru Zekeriya Çat ve bina kapıcısına bıçaklarla saldırmaya çalıştı. Polis Zekeriya Çat ve kapıcı Mehmet Şeker yaralandı.

Olayın Polisevi'nin hemen yanında olması nedeniyle polis olaya müdahale etti. Hırsızlardan biri yakalanırken, diğer 2'si kaçtı.

Olayın görgü tanığı Yücel Balkaya, "Kaçmaya çalışan hırsızlar arada kalınca polis ve kapıcıya bıçakla saldırdılar. Daha sonra 2 hırsız kaçarken, biri polisler tarafından yakalandı." dedi.

Yaralı polis Zekeriya Çat ve Kapıcı Mehmet Şeker olay yerine gelen ambulansla Diyarbakır Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı.

Aldığı 3 bıçak darbesiyle ağır yaralanan polis memuru Zekeriya Çat, ilk müdahalenin ardından Dicle Üniversite Tıp Fakültesi Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Yaralı polis Çat'ın durumunun ağır olduğu öğrenildi.

Kaçan 2 hırsızın yakalanması için çevrede geniş çaplı operasyon başlatıldı. Bu arada yakalanan hırsız sorgulanmak üzere Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldü.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber